A szerzőről

a cukorbeteg és a fia sétálÜdvözlet! A nevem Zsidai Dániel. A legnagyobb kívánságom, mint a többi cukorbetegnek is, hogyan lehet a lehető legegyszerűbb és mindenekelőtt egészséges életmód javítására, függetlenül attól, hogy milyen cukorbetegségben élnek. Számomra egy 44 éves cukorbeteg vagyok, aki minden reggel megméri a cukorszintet, minden étkezés előtt inzulint ad magának, szó szerint azt gondoltam, hogy nem létezik valami,a mi segithet.

21 éve cukorbeteg vagyok és életem minden pillanatát elszomoritotta az a tény, hogy “beteg vagyok”, és hogy vigyázni kell az életem minden szakaszára. Ez nagyon frusztráló, mert mindig kitűnik. Sokan leírtak engem a “cukorbeteg” vagy “az, aki megérte”. Tudom, hogy senki sem gondolt semmi rosszat, de csak szerettem volna olyan lenni, mint a többiek.

Ezért ma ünnepelem Alan Browne nevét, aki visszatéritett a normális életembe. Elkötelezte magát az életében, hogy segítséget keres a cukorbetegek számára és önzetlen segítségéért, úgy döntöttem, hogy így köszönöm meg. Írtam egy blogot, amely tájékoztatni fogja a cukorbetegeket a módszeréről, és remélhetőleg sokaknak segíti a cukorbetegség visszafordulását és egészséges életmódot kezdeni.